Maca

Maca is het superfood voor vrouwen!

Het heeft invloed op het beter om kunnen gaan met stress, en het stimuleert en reguleert de hormoonbalans. Verder zorgt het een gezond zenuwstelsel, gezonde hart en bloedvaten en spierontwikkeling.

Maca heeft een natuurlijk libido verhogend effect! Het verhoogt de vruchtbaarheid en verbetert het geheugen, zorgt voor meer energie en vitaliteit. Maca is proteïnerijk, dus perfect voor sporters! Het past heel goed in een eiwitrijk dieet.

Maca bezit 31 verschillende mineralen die de cellulaire structuur en het functioneren van het lichaam ondersteunen. Het is rijk aan: Calcium–Magnesium-Kalium-Zwavel-IJzer-Zink-Jodium-Koper-Selenium-Mangaan-Silicium-Vitamine B1, B2, C en E en het zit boordevol voedingsvezels

Hoe te gebruiken?
Maca kan toegevoegd worden aan desserts, yoghurt, jam, pindakaas, smoothies, soep, shakes of in combinatie met rawe cacaopoeder. Maca en cacao hebben een unieke affiniteit en geschiedenis met elkaar.
Maca is een krachtig voedsel en dient met respect gegeten te worden. Vooral in het begin is het af te raden om meer dan 1 eetlepel Maca per dag te eten. Het aanbevolen dagelijks gebruik is ongeveer 3-5 gram. De beste resultaten worden behaald door b.v. 3 weken Maca te gebruiken en dan 1 week niet, dan weer 3 weken wel, etc.

Maca is in poedervorm en in capsules te koop