Lezingen

Natuurlijk Voor Vrouwen geeft een drietal lezingen die je nieuwe inzichten geven over vitaliteit en gezondheid. Je leert hoe je soms met kleine veranderingen je gezondheid en vitaliteit op vaak eenvoudige wijze sterk kunt verbeteren met gewone natuurlijke voeding., supplementen, beweging en door anders om te gaan met stress. De reacties van de deelnemers zijn zeer enthousiast.

Lezing 1   Een goed begin is het halve werk

Hoe belangrijk zijn gezonde darmen? Hoe werkt de spijsvertering? Wat is verzuring? En hoe kunnen we ontzuren en ontgiften? Welke vetten zijn goed of slecht? Wat zijn superfoods? je krijgt deze avond antwoord op al deze vragen.  We gaan supersmoothies maken en proeven. 

Lezing 2  Het ritme van de vrouwelijke hormonen  

Hoe werken hormonen precies? Wat is het ritme van de hormonen? Hebben depressie en hormonen iets met elkaar te maken? En hoe komt het dat er slaapproblemen ontstaan door een hormonale verstoring? We gaan supergezonde chocoladesnacks en noten proeven die invloed hebben op verbetering van de hormoonhuishouding.                           

Lezing 3   Wat zijn de gevolgen van langdurige stress?

Wat gebeurt er eigenlijk in ons lichaam bij langdurige stress? Wat hebben slaapproblemen en schildklierproblemen met stress te maken? Wat zijn de gevolgen van verkeerd gekozen voedingsmiddelen. We proeven van lekkernijen die een positieve invloed hebben op de vitaliteit. 

Heb je interesse om een lezing bij te wonen meldt je dan aan en dan sturen wij bericht als de datum bekend is.

Aanmelden kan via deze website, of T 0342-440028 of via info@natuurlijkvoorvrouwen.nl

Graag tot ziens!

Hannie Spanjaart