Hannie Spanjaart

Is geboren in 1958 in de kop van Noord-Holland en ze woont sinds 20 jaar met haar man en kinderen in Zwartebroek, een klein dorpje in de gemeente Barneveld.

Na een korte periode als visagiste gewerkt te hebben, is Hannie in september 2004 gestart met Praktijk Bilancia, een praktijk voor aanvullende zorg. Hannie haalde haar HBO Medische kennis en sloot zich aan bij de beroepsverenigingen BATC en later ook bij de MBOG zodat ze erkend zorgverlener is.

Praktijk Bilancia is in bijna tien jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle praktijk, waar ze heel trots op is. Hannie zit echter niet stil, ze blijft zich ontwikkelen om haar kennis te vergroten. Nadat ze de basis Orthomoleculaire therapie met goed gevolg afgesloten heeft is ze nu bezig met de zeer boeiende studie KPNI bij Vannature.

“Natuurlijk Voor Vrouwen” is ontstaan vanuit haar passie om kennis over te dragen aan  zoveel mogelijk vrouwen en samen met elkaar te werken aan het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit! Want wat haar in de loop der jaren steeds duidelijker is geworden, is dat zeer veel huidige gezondheidsklachten terug te voeren zijn op een tweetal aspecten:

1 langdurige STRESS door de combinatie van werk, moeder zijn, mantelzorger zijn.

2 de enorme veranderingen van onze VOEDING tijdens de afgelopen 50 – 70 jaar.

     Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding!                                          Hippocrates

Onderstaande opleidingen heeft ze met goed gevolg afgerond:

2004 Sportmasseur

2005 Massagetherapeut

2006 HBO Medische basiskennis

2006 Gewichtsconsulent en Nordic Walking instructeur

2007 Spatadertherapeut

2008 SiVAS Polsdiagnostiek

2009 SiVAS Auriculo

2010 Orthomoleculaire geneeskunde

2011 MIR-Methode 1 en 2

2011 Triggerpoint therapeut Module 1

2012 Triggerpoint therapeut Module 2

2013 PNI-1

2013 Levend bloed analyse